Rólunk

Tagok (2008 - 2012):

 

Sándor Csaba

szólógitár, vokál, ének

2000 novembere óta a zenekar vezetőjét, dalszövegíróját és zeneszerzőjét tisztelhetjük benne.

Meghatározó szerepet töltött be korábban a Spirit, a Fuzió, Izisz, a Code és a Fatima Eyes nevű zenekarokban, az Időgéppel párhuzamosan pedig a Tunyogi Band-ben.

 

Váradi "Totyi" Tibor

Totyi a "basszusgitár ördöge", a Mister X, a Dockers zenekarokban játszott, mielőtt 2002 novemberében az Időgépbe került, majd Ő is a Tunyogi Band-del járta az országot.

 

Gulyás Imre

dob,ének

Az Időgép egyik alapítója, azóta itt pergeti a dobokat. Korábban olyan zenekarokban bukkant fel, mint a Tus 6000, a Dockers, illetve a Tunyogi Band.

 

Balczer István

2002 januárjában ragadta magával az Időgép, olyan zenekarok után, mint a Dux, a Fuzió és a szegedi Code. Természetesen már a Tunyogi Band idején is a zenekar billentyűse volt.

 

Balogh László

2006 márciusában a zenekar olyan lehetőséget kapott, melyet Balogh Laci tudott vállalni, egyeztetve a korábbi énekessel, Fazekas Istvánnal.

Korábban hangját  a Lady Machbeth és az Origó formációkban csillogtatta, ám most már ő az Időgép "magyar rockhangja".

 

Nusser Ernő

Az ország egyik legtehetségesebb fiatal gitárosa, hosszú ideje erősítette a zenekart nagyobb koncerteken. Bizonyossá vált, hogy a tökéletes hangzáshoz elengedhetetlen a jelenléte. 2008 márciusában, a zenekar kérésére örömmel mondott igent. Nusser Ernővel kiegészülve immár hat tagú az IDŐGÉP!

 

A zenekar története

Az Időgép zenekar 2000. szeptember alakult. Az alapító tagok:

 

Ábrahám Attila - bass

Gulyás Imre - dob

Kristóf Tamás - gitár

Fazekas István - ének

Molnár Péter - ének

2000. novemberében csatlakozott Nagy Albert billentyűs és Sándor Csaba gitáros.

 

Első koncert: 2001. május 11.

P. Mobil és Deep Purple dalok P. Box-szal és Deák Billel fűszerezve

 

2002-es év a tagcserék esztendeje volt: januárjában Nagy Albert helyett Balczer István érkezet, majd augusztusban Molnár Péter kiszáll, november pedig Ábrahám Attila helyett Váradi "Totyi" Tibor lett a basszusgitáros.A zenekar repertoárjának és jövőbeni irányultságának egységesítése indokolta a változásokat. Az így létrejött végleges felállás azonos irányvonalat, egységes hangzást, és összehangolt munkarendet tudott kialakítani. Egész eddigi munkájáért, lelkesedéséért és segítségéért Ábrahám Attilának köszönettel tartozunk. Gondolati gazdagsága a mai napig érződik a zenekar munkáján egyes dalokban. Ugyanígy hozzájárult a munka alapjajihoz Nagy Albert. Mindkettőjük szerzői vagy társszerzői minőségét lemezünkön feltüntettük.

A zenekar azóta is töretlenül dolgozik, jó hangulatban, dinamikusan fejlődik.

 

2006. márciusában a zenekar olyan lehetőségeket kapott, mely jelentős leterhelhetőségekkel jár, és amit Fazekas István barátunk (ének) nem tudott vállalni. Ezért vele előre megbeszélve az együttes leszerződtette énekesnek Balogh Lászlót aki mint emberi és mint szakmai szempontok szempontjából a zenekar részéről maximális elfogadást nyert. Rögtön elkezdődtek a próbák, és a csapat bevonult a stúdióba, felvenni a II. lemezüket ami a szemben a széllel címet kapta. (A CD. 2006 május 5-én jelent meg az üzletekben).

 

Jelenlegi felállás:

 

Sándor Csaba - gitár, vocal

Balogh László - ének

Balogh Krisztián - dob

Vörös Gábor - bass

Nusser Ernő - gitár, vocal